• Logopedie voor volwassenen
    Logopedie voor volwassenen

    Leer beter spreken op oudere leerftijd

  • Logopedie voor kinderen
    Logopedie voor kinderen

    Hulp bij stotteren kinderen

Logopedie voor Baby's

Lees meer

Logopedie voor kinderen

Lees meer

Logopedie voor volwassenen

Lees meer

Informatie

Praktijk voor logopedie
M.J.H. Naber-Melker

Postadres:

Daalhuizerweg 3
6881 NW Velp Gld

tel: 026 - 364 8843
fax: 084 - 8342252

Voor overige contactinformatie kijk bij onze locaties

Slissen

babyvoedingHeeft u of uw kind last van slissen, neem dan nu contact op met Logopedie Arnhem en krijg direct de beste begeleiding. In 1985 hebben wij de Praktijk voor Logopedie M.J.H Naber-Melker in Arnhem opgericht. Sindsdien is onze praktijk uitgebreid tot zes locaties in Arnhem, Rheden (2x), Giesbeek en Arnhem (2x) en hebben we ons nieuwe specialismen eigen gemaakt.

Krijg nu de ondersteuning die nodig is!

Logopedie ArnhemArnhem is zijn een allround praktijk die logopedische behandelingen geeft aan baby’s, kinderen en volwassenen. Wanneer u merkt dat uw kind last heeft van een spraakstoornis of -aandoening, dan is het raadzaam daar zo snel mogelijk iets aan te doen. We kunnen u ondersteuning bieden op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor en mondmotoriek zoals slissen. Onze logopedisten gaan aan de slag met het verbeteren van de mondmotoriek, het spreektempo, het onderscheiden van spraakklanken en het aanleren van de juiste intonatie, spraakklanken en ademhaling.

Contact

Heeft u vragen over slissen, een andere stoornis of aandoening? Neem dan contact met ons op. Onze logopedisten beantwoorden uw vragen graag. Indien nodig, plannen we een eerste afspraak met u in. Wij zijn bereikbaar 026 – 364 88 43. U kunt ook ons contactformulier invullen of ons een e-mail sturen (). Wij nemen dan contact met u op.

praten.jpg