• Logopedie voor kinderen
    Logopedie voor kinderen

    Hulp bij stotteren kinderen

  • Logopedie voor volwassenen
    Logopedie voor volwassenen

    Leer beter spreken op oudere leerftijd

Logopedie voor Baby's

Lees meer

Logopedie voor kinderen

Lees meer

Logopedie voor volwassenen

Lees meer

Informatie

Praktijk voor logopedie
M.J.H. Naber-Melker

Postadres:

Daalhuizerweg 3
6881 NW Velp Gld

tel: 026 - 364 8843
fax: 084 - 8342252

Voor overige contactinformatie kijk bij onze locaties

Gehoorprobleem

gehoorprobleemWerk samen met Logopedie Arnhem aan een gehoorprobleem: leer gebarentaal, liplezen en krijg begeleiding bij het gebruik van gehoorinstrumenten. Logopedie Arnhem is een praktijk waar betrekking tot de stem, ademhaling, gehoor, hyperventilatie, slikken, praten, afasie of taal. Wij hebben zes vestigingen in Arnhem, Rheden (2x), Giesbeek en Arnhem (2x), waar onze logopedisten voor u klaar staan.

Wanneer is er sprake van een gehoorprobleem?

Zowel jong als oud kan last krijgen van een hoorstoornis. Een verkoudheid kan een tijdelijke stoornis veroorzaken, maar door een aangeboren afwijking kan er ook sprake zijn van permanente doofheid. Een infectie kan dit tevens veroorzaken. Ook kan er sprake zijn van een achteruitgang van het gehoor, waardoor een gehoorprobleem ontstaat. Naast het raadplegen van uw huisarts is het raadzaam contact op te nemen met onze logopedie praktijk. Wij gaan werken aan het leren van gebarentaal, liplezen of begeleiden u of uw kind in het gebruiken van gehoorinstrumenten.

Contact

Heeft u vragen over een gehoorprobleem of heeft u vragen over spraakstoornissen? Neem dan contact met ons op. Onze logopedisten beantwoorden uw vragen graag en kunnen een eerste afspraak met u inplannen. U kunt ons telefonisch bereiken via 026 – 364 88 43. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier of stuur ons een e-mail .

slikken.jpg