• Logopedie voor volwassenen
    Logopedie voor volwassenen

    Leer beter spreken op oudere leerftijd

  • Logopedie voor kinderen
    Logopedie voor kinderen

    Hulp bij stotteren kinderen

Logopedie voor Baby's

Lees meer

Logopedie voor kinderen

Lees meer

Logopedie voor volwassenen

Lees meer

Informatie

Praktijk voor logopedie
M.J.H. Naber-Melker

Postadres:

Daalhuizerweg 3
6881 NW Velp Gld

tel: 026 - 364 8843
fax: 084 - 8342252

Voor overige contactinformatie kijk bij onze locaties

Telelogopedie: Logopedie Arnhem behandelt ook online

Logopedie Arnhem start telelogopedie

Als een van de eerste praktijken in Nederland biedt Logopedie Arnhem in Arnhem en omstreken logopedische behandelingen via de computer aan.

De online-therapie is nieuw in Nederland, maar biedt onmiskenbaar vele voordelen. Het is met name voor kinderen een zeer aantrekkelijke vorm van oefenen, de oefentijd neemt toe, het programma controleert de geoefende stof en houdt bij waar nog verbeteringen mogelijk zijn.

De online-therapie wordt afgewisseld met afspraken op de behandellocatie tussen logopedist en patiƫnt.

De telelogopedie valt onder de logoepdische zorg die in het basispakket zit en wordt daarmee ook vergoed door alle zorgverzekeraars. In 2012 is  FBTO (dochter van Achmea-verzekeringen) een  project gestart om deze E-health-methode extra te stimuleren. Ook hierin participeert Logopedie Arnhem. De software die gebruikt wordt zijn programma's die in onder andere Canada zich bewezen hebben. In samenwerking met de universiteit van Groningen is deze software vertaald en naar Nederland gebracht door TinyEye

Naast behandelingen vanuit de medische (logopedische) zorgvraag is het voor scholen ook mogelijk om extra ondersteuning te krijgen vanuit Logopedie Arnhem voor de pedagogische/didactische vraag. Dit kan bijvoorbeeld betaald worden uit het rugzakje. Zeker als er meerdere kinderen zijn is dit het overwegen waard. Er zijn al veel scholen die hier ervaring mee hebben opgedaan. We willen u graag laten kennismaken met deze ervaringen.

Voor meer informatie kunt u mailen: . Bellen mag ook: 026-3648843.

cva.jpg